Profile tamplarie Rehau si Salamander

Termopane REHAU

Sisteme tamplarie PVC REHAU

Ferestrele pvc realizate din sistemul de profile REHAU reprezinta o solutie perfecta atat pentru locuintele noi, cat si pentru locuintele vechi care opteaza pentru inlocuirea ferestrelor clasice din lemn. De asemenea, termopanele REHAU sunt ideale pentru constructiile comerciale sau industriale.

Beneficiind de o finisare de inalta calitate, durabilitate, design placut si costuri reduse de intretinere si curatare, cu profilele REHAU aveti garantia ca acestea isi pastreaza in timp culorile si functionalitatile, rezistand la variatii de temperatura cuprinse intre -40 C si + 70 C si la actiunea razelor UV.

Pentru a se adapta cerintelor dumneavoastra termopanele Rehau pot avea mai multe tipuri de deschidere batanta, oscilobatanta, basculanta, culisanta, osciloculisanta, iar gama de culori cuprinde atat culori standard pentru acest tip de tamplarie (alb, stejar auriu, stejar inchis, nuc, mahon, wenghe), cat si culori nonstandard, astfel incat sa se integreze perfect in design-ul locuintei dumneavoastra.

REHAU Euro Design 60

REHAU Euro Design 70

REHAU Euro Design 86 Plus

REHAU Briliant Design 70

REHAU Briliant Design 80

REHAU Geneo

REHAU Meridian

Ultimele articole

Reteaua Peda Ambient