Profile tamplarie Rehau si Salamander

Feroneria Roto

Feroneria Roto NT

Sistemul oscilo-batant de calitate superioara Roto NT pentru profile din PVC, pentru cele mai diverse forme de deschideri, stabileste pretutindeni standarde ca lider de piata si tehnologie si indeplineste cele mai inalte cerinte de siguranta, confort in utilizare, durabilitate si design.

Feroneria este din otel dur tratat impotriva coroziunii.

Toate componentele din sistemul modular ROTO NT se imbina perfect si se pot combina in diverse moduri pentru a putea indeplini cu flexibilitate cele mai diverse dorinte ale clientilor. Astfel pot fi realizate toate tipurile de ferestre cu un spectru de componente relativ mic.

Componenta de toc pentru fereastra cu dubla deschidere consta intr-un singur element care se poate monta si ulterior fara efort , introducandu-se simplu, fara sablon, langa blocatorul de siguranta.

Microventilatia din sistemul Roto NT asigura un schimb de aer regulat, printr-o mica deschidere de ventilatie in pozitia de batare.

Daca ar trebui sa fie ceva mai confortabil, atunci microventilatia reglabila este exact ceea ce trebuie: adesea ferestrele din spatiile de depozitare sau din spalatorii se utilizeaza permanent in pozitia de batare, ceea ce nu este intotdeauna optim din punctul de vedere al temperaturii. Pozitia de batare in 2-/3 trepte a microventilatiei reglabile dimpotriva permite un unghi de batare mai mic, ca alternativa la deschiderea batanta standard.

In acest fel, puteti beneficia de aer proaspat in permanenta fara a deschide si a inchide tot timpul fereastra.

Roto NT dezvolta produse ce controleaza ventilaţia si temperatura si optimizează utilizarea energiei

Etansarea ramelor se realizeaza prin mecanismul cu cremon cu inchidere in cel putin trei puncte,iar reglarea ramelor se realizeaza pe trei directii.

roto

Ultimele articole

Reteaua Peda Ambient