Profile tamplarie Rehau si Salamander

Termopane Salamander

Ca o caracteristică reprezentativa a unei case, ferestrele sunt mai mult decât doar deschideri spre exterior, designul lor jucand un rol important în determinarea aspectul general al unei clădiri. Ca parte a fațadei, ferestrele trebuie, prin urmare, să îndeplinească mai mult decât cele mai înalte cerințe în izolare termică și de securitate.

In prezent clienții pun mare valoare pe culoare, forma și eficienta. Alegand o fereastră din PVC executata dintr-un profil Salamander, proprietarul a făcut o alegere excelentă în toate privințele.
PVC-ul este un material ecologic compatibil, deoarece fabricarea și prelucrarea lui necesită resurse fosile relativ mici și consum mic de energie.

Produsele din PVC pentru sectorul construcțiilor sunt ușoare, durabile și au cerințe reduse de întreținere, și sunt, prin urmare, o varianta ecologica.
Fiind un material de înaltă calitate, produsele fabricate din PVC au avantaje convingătoare.

Ele prezinta o rezistenta sporita la actiunile factorilor de mediu – raze UV, umiditate ridicata, coroziune, sunt flexibile și rezistente la impact, pot fi vopsite și sunt inofensive pentru sănătate.

Profilele din PVC pot fi folosite in mai multe aplicații care ar necesita materiale de cea mai înalta calitate.

Salamander StreamLine

Salamander blueEvolution

Salamander 2D

 

vezi intreaga gama de culori pentru tamplaria Salamander

Ultimele articole

Reteaua Peda Ambient