Profile tamplarie Rehau si Salamander

Reparatii Termopane

 

SERVICE TERMOPANE: 0721676658

REPARATII TERMOPANE: 0767152189

Pentru ca tamplaria termopan este o investitie pe termen lung este necesar sa fie montata corect, sa fie intretinuta si la orice defectiune sa se intervina cu personal calificat.

Acestea sunt conditiile care se impun pentru ca investitia dumneavoastra sa aiba o durata de viata cat mai lunga.

Ansamblul de ferestre si usi din termopan, in timp de la utilizare si trafic, se pot uza, deteriora sau deregla, tocmai de aceea trebuie inlocuite, reparate sau reglate.

Prima componenta care se poate deteriora de la utilizare este manerul, fie ca este fortat sau manevrat in conditii normale acesta se poate defecta, repararea lui este obligatorie pentru ca funtionarea incorecta poate duce in timp la defectarea intregului sistem de inchidere.

Manere rulouri exterioare

Balamalele geamului termopan se pot slabi sau deregla in timp de la inchideri si deschideri succesive corect sau incorect facute. Specialistii nostri va pot inlocui sau repara orice tip de balama pentru fereastra dumneavoastra.

De asemenea garniturile de etansare a tamplariei se pot deteriora fiind necesara schimbarea acestora sau reglarea termopanului astfel ca presiunea pe garnitura sa fie corespunzatoare.

Pentru a evita astfel de neplaceri reglarea termopanelor si ungerea garniturilor sunt operatiuni obligatorii care trebuie efectuate periodic.

Manerele si balamalele sunt componente care actioneaza si au directa legatura cu feroneria, cea mai importanta parte in manevrabilitatea termopanelor.

Daca in momentul achizitionarii ansamblului de tamplarie ati ales o feronerie de calitate atunci aceasta se va uza mult mai greu iar reparatia acesteia se va face la un timp mult mai lung.

Indiferent de alegerea facuta, repezentantii nostri pot interveni pentru a repara sau regla orice tip de feronerie.

Pentru a avea o izolare buna si pentru a se inchide etans, reglarea ferestrelor din termopan este o conditie de baza,acestea modificandu-si din diverse motive unghiul la colturi.

reparatii ferestre termopan

Nu folositi Purfix sau alte garnituri suplimentare pentru ca veti agrava mai tare problema. Daca cercevelele termopanelor s-au deformat si nu etanseaza corespunzator problema nu se rezolva doar cu reglajul ferestrelor si inlocuirea garniturilor, este necesar sa completam feroneria ferestrelor cu elementele care lipsesc si ulterior sa efectuam o serie de reglaje asupra acestora.
Sticla termopan se poate cala si unghiul drept creat la montarea acesteia sa se schimbe. Prin reglarea ramei se poate reface acest unghi astfel izolatia va fi facuta corespunzator.
In decursul anilor tehnologia sticlei a avansat, proprietatile acesteia fiind vizibil imbunatatite.
Schimbarea sticlei existente in ansamblul dumneavoastra cu un tip de de geam imbunatatit se impune in situatia in care nu izoleaza suficient.

Oferim calitate, avem experienta, suntem profesionisti.

Rezolvam orice problema aveti cu seriozitate maxima.

Servicii oferite:

Reglaje termopane

 • reparatii manere ferestre si usi termopan.
 • reparatii balamale usi si ferestre termopan.
 • intretinere garnitura pentru ferestre sau usi.
 • Inlocuie garnituri geam.
 • Reglaj feronerie
 • Inlocuire feronerie
 • modificare deshidere din deshidere termopan simpla in deschidere dubla.
 • reglaje inchidere deschidere ferestre si usi termopan.
 • inlocuire, reparatii yala si butuc.
 • reglare geam (calare sticla)pentru asezare in unghi drept.
 • inlocuire sticla.
 • inlocuire, montare glaf interior/exterior.
 • montare plasa pentru insecte tip balama sau tip rulou.

Reparatii rulouri exterioare

 • inlocuire banda, snur, motor rulouri exterioare
 • Imbunatari si modificari rulou

 

Ultimele articole

Reteaua Peda Ambient